یک واحد آلاینده محیط زیست در بندر ماهشهر پلمپ شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ماهشهر از پلمپ یک واحد آلاینده صنعتی در بندر ماهشهر خبر داد
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان - یک واحد سنگ آهن که از طریق انتشار گسترده سنگ آن در محیط موجبات آلودگی شدید محیط زیست را فراهم می آورد ، در بندر ماهشهر پلمپ گردید .
ایرج سلیمانی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندر ماهشهر با بیان این مطلب گفت : واحد سنگ آهن مستقر در شهرستان که موجبات آلودگی محیط زیست و تهدید سلامتی مردم را فراهم می آورد و با وجود دریافت اخطاریه های متعدد از سوی این اداره محیط زیست شهرستان مبنی بر توقف فعالیت آلاینده ، کماکان به ایجاد آلایندگی به خصوص آلودگی هوا ادامه داد ، با شکایت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بندر ماهشهر و پیگیری واحد حقوقی این اداره ، با دستور مقام قضایی پلمب گردید و پرونده قضایی واحد مذکور در دادسرای عمومی و انقلاب بندرماهشهر در حال رسیدگی است.
سلیمانی ضمن تشکر از مقامات قضایی شهرستان به دلیل حمایت جدی از سلامت شهروندان و محیط زیست سالم ، خاطر نشان نمود : پایش و بازدیدهای شبانه روزی این اداره از کلیه فعالیت واحدهای مستقر در شهرستان ادامه دارد و با هرگونه فعالیتی که آلایندگی محیط زیست و تهدید علیه بهداشت عمومی را به همراه داشته باشد ، مطابق قانون برخورد خواهد شد.