برگزاری جلسه شورای کشاورزی و حفاظت از منابع آب در امیدیه

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان امیدیه از برگزاری جلسه شورای کشاورزی و صیانت از منابع آب شهرستان امیدیه، در محل فرمانداری این شهرستان خبر داد
به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، در این جلسه که به ریاست فرماندار شهرستان امیدیه برگزار شد، دکتر مهران رفیعی فرماندار امیدیه ضمن اشاره به گرم شدن هوا و افزایش وقوع آتش‌سوزی‌ها در بسیاری از نقاط استان و کشور گفت: موضوع آتش‌زدن بقایای گیاهی اراضی کشاورزی همواره از حساسیت ویژه‌ای برخوردار بوده و مدیریت آن توسط کشاورزان و دامداران منطقه بسیار حائز اهمیت است.
در این جلسه رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان امیدیه در ابتدا با اشاره به ممنوعیت قانونی سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت محصول توسط بهره‌برداران بخش کشاورزی تشریح و خاطر نشان کرد: آتش‌سوزی‌های اخیر در غرب کرخه و منطقه حفاظت شده خائیز به دنبال تخلفات ناشی از سوزاندن کاه و کلش و ادامه روند افزایشی دما و وقوع باد، صورت گرفت که متأسفانه سبب از بین رفتن مراتع و تنوع زیستی بالایی در این مناطق گردید. علی معماری همچنین افزود: بمنظور جلوگیری از تکرار چنین تخلفاتی، لزوم آگاهی کشاورزان و دامداران در وهله اول و سپس استفاده از مواد قانونی نظیر ماده 20 قانون هوای پاک، از جمله اقداماتی است که به منظور حفاظت از منابع و مصارف و محیط زیست بایستی انجام گیرد.