رهاسازی یک بزمجه در طبیعت

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان- ایرج سلیمانی رییس اداره محیط زیست شهرستان بندر ماهشهر گفت : جانوری که روز گذشته توسط مأموران آتش نشانی شرکت عملیات غیر صنعتی درشهرک بعثت به دام افتاد «بزمجه» بوده است.
وی افزود: این بزمجه که از خزندگان بیخطر و بیآزار است، در منزل یکی از ساکنان مجموعه هزار واحدی شهرک بعثت و توسط مأموران آتشنشانی زندهگیری و در طبیعت و زیستگاه خود رهاسازی شد.
وی ضمن تقدیر از مأموران آتشنشانی شهرک بعثت، خاطرنشان کرد: به زودی با اهدای لوح از اقدام مأموران آتشنشانی که در زندهگیری و رهاسازی این گونه جانوری در طبیعت نقش داشتند، از سوی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تقدیر خواهد شد.
سلیمانی در پایان متذکر شد: این منطقه از لحاظ تنوع زیستی بسیار مهم و زیستگاه گونههای جانوری متعددی است و از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده اینگونه جانوران در محل سکونت خود بلافاصله با آتشنشانی و اداره حفاظت از محیط زیست تماس حاصل کنند.