معاون اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان:رفع آلودگی‌های شهرک صنعتی شماره ۲ اندیمشک در حال پیگیری است

خوزستان (ایسنا) - معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از پیگیری جدی رفع آلودگی‌های زیست محیطی شهرک صنعتی شماره ۲ اندیمشک و تعیین مهلت در این خصوص خبر داد.

فرهاد قلی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به ایجاد آلودگی‌های محیط زیستی ناشی از فعالیت تعدادی از واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی شماره ۲ اندیمشک و اعتراض و شکایت‌های متعدد شهروندان، رفع آلودگی‌ها و تعیین مهلت در این خصوص در حال انجام است. 
وی افزود: متاسفانه رعایت نکردن ملاحظات و الزامات زیست محیطی از سوی برخی از واحدهای صنعتی مستقر در این شهرک صنعتی، موجب ایجاد آلودگی هوا و آب و بوی نامطبوع در سطح منطقه شده است. 
قلی‌نژاد گفت: ضمن ابلاغ اخطاریه به این واحدها، پرونده قضایی با شکایت اداره محیط زیست تشکیل شده است و در صورت کنترل نشدن آلودگی‌های محیط زیست، ضمن اعمال جرایم سنگین درخواست توقف فعالیت  این واحدها به عمل خواهد آمد. 
وی در ادامه بیان کرد: واحدهای صنعتی و تولیدی وفق قوانین و مقررات مکلف به  رعایت الزامات زیست محیطی هستند.