مشاهده و ثبت شش قلاده خرس قهوه‌ای در منطقه حفاظت‌شده شیمبار

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اندیکا از مشاهده و ثبت شش قلاده خرس قهوه‌ای در ارتفاعات کوه لیله از توابع شهرستان اندیکا، واقع در منطقه حفاظت‌شده شیمبار، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان، محیط‌بانان منطقه حفاظت‌شده شیمبار در جریان گشت، پایش و بیتوته دو شبانه‌روزی در ارتفاعات صعب‌العبور و بکر کوه لیله، پس از ردیابی آثار و علائم حیات‌وحش، موفق به مشاهده و ثبت شش قلاده خرس قهوه‌ای در این بخش از منطقه شدند.
احمد طهماسبی شاه‌منصوری، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اندیکا، با اعلام این خبر گفت: مشاهده این تعداد خرس قهوه‌ای در بخش محدودی از منطقه، نشان‌دهنده وضعیت مناسب و جمعیت قابل قبول این گونه ارزشمند در منطقه حفاظت‌شده شیمبار است.
وی افزود: بر اساس گزارش محیط‌بانان، نشانه های از فصل جفت‌گیری تعدادی از این خرس‌ها دیده شده که نویدبخش افزایش جمعیت این گونه در سال‌های آینده باشد.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اندیکا در پایان با قدردانی از همکاری و همراهی جامعه بومی منطقه اظهار کرد: امید است با مشارکت و همدلی مردم طبیعت‌دوست، به‌ویژه ساکنان منطقه حفاظت‌شده شیمبار، بتوانیم در حفظ و حمایت هرچه بیشتر از این گونه ارزشمند و زیستگاه‌های طبیعی آن موفق‌تر عمل کنیم.