دیدار رئیس و محیط بانان اداره محیط زیست با دادستان شهرستان حمیدیه

همزمان با هفته محیط زیست در روز دوشنبه مورخ ۱۸ خردادماه، رئیس و پرسنل اداره محیط زیست حمیدیه با دادستان شهرستان در خصوص مسائل زیست‌محیطی این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان، امیر عطشانی رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه عنوان نمود: در این دیدار حاتمیان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان حمیدیه ضمن تبریک هفته محیط زیست و قدردانی از تلاش های محیط بانان، حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست را یکی از اولویت‌های اصلی حوزه کاری دادسرا دانست و خواستار تقویت نیروی انسانی و تجهیز امکانات مورد نیاز اداره شهرستان جهت پیشگیری و پیگیری موضوعات زیست‌محیطی شهرستان شد.
در این دیدار عطشانی بر اهمیت تعامل میان دستگاه قضایی و مجموعه محیط زیست تأکید کرد و گفت: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه به‌عنوان ضابط قضایی، در راستای صیانت از حقوق عامه، تمامی اقدامات مورد نظر دستگاه قضایی و دادستانی را در برنامه‌های خود لحاظ کرده و اجرا خواهد کرد. بی‌تردید، با حمایت و همراهی دستگاه قضایی، در جهت رفع چالش‌ها و معضلات زیست‌محیطی شهرستان تلاش خواهیم کرد.
شایان ذکر است، در این جلسه از زحمات محیط بانان شهرستان حمیدیه با اهدای لوح، تقدیر بعمل آمد.